nieuws

Interieur – Multifunctioneel architecturaal licht

Geen categorie

Technical Architectural Lighting, beter bekend als TAL, lanceerde in haar vijfjarig bestaan al vele functionele lichtarmaturen. De laatste toevoegingen aan de productfamilie zijn de Scoop en de Dropper.

Interieur – Multifunctioneel architecturaal licht

De Scoop is een verlichtingstoestel met talloze toepassingsmogelijkheden: het is zowel op het plafond als op de wand en zelfs op de grond te plaatsen, om bijvoorbeeld etalages uit te lichten. Het armatuur bestaat uit twee identieke helften, die onder een hoek van 45 graden scharnierend zijn verbonden, waarbij het eveneens rond zijn eigen as kan draaien. Zo is het licht te richten op iedere plaats waar het nodig is. Het armatuur is uitgevoerd in een matte witte lak met fijne textuur en kan worden uitgerust met diverse lichtbronnen en zelfs met luidsprekers. De voorschakelapparatuur zit in het toestel en is volledig gescheiden van de lampbron.

De Dropper is een serie opbouwtoestellen met een retro-vormgeving. Het is zowel met als zonder transfo verkrijgbaar en eenvoudig en snel te richten. De Dropper is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart of wit met een chromen ring. Het armtuur is verkrijgbaar voor twee lamptypes.

www.tal.be 

Reageer op dit artikel