nieuws

Interieur – Elegante oplossing voor renovatie

Geen categorie

De Deense fabrikant van badkamermeubels, Dansani, introduceerde onlangs het Luna toiletmeubel. Dit is een praktische en elegante oplossing voor het stijlvol wegwerken van de techniek van het wandcloset. Daardoor is het uitermate geschikt voor het renoveren en restylen van de badkamer of toiletruimte, zonder dat daar breekwerk voor nodig is.

Interieur – Elegante oplossing voor renovatie

Het toiletmeubel is onderdeel van de Luna-badkamerserie, die wordt gekenmerkt door een sobere, tijdloze vormgeving en flexibele inrichtingsmogelijkheden. Het meubel kan daardoor ook worden toegepast in bestaande badkamer- en toiletinterieurs. Als er een wandcloset moet worden aangebracht voor een bestaande (tegel)wand, biedt de Luna een praktische en elegante oplossing. Het meubel onttrekt de spoeltechniek aan het oog en heeft bovendien een doordacht design met rechte lijnen en gladde oppervlakken, zodat het eenvoudig kan worden gereinigd. 

Het Luna toiletmeubel is 70 cm breed en 23 cm diep en is leverbaar in wit, ahorn, kersen en eiken. 

www.dansani.nl

Reageer op dit artikel