nieuws

Grote belangstelling voor The Great Indoors Awards

Geen categorie

Op 17 november worden in Maastricht The Great Indoors Awards 2007 uitgereikt. De belangstelling hiervoor is bijzonder groot, de organisatie ontving meer dan 275 inzendingen binnen de gestelde categorieën. Niet alleen vanuit Nederland, maar vanuit de hele wereld dingen ontwerpers mee naar de vijf prijzen van 10.000 euro.

De nominaties zijn inmiddels bekend. Een commissie bestaande uit onder andere Richard Hutten, Kiki Niesten en Huub Smeets nomineerde maximaal vijf ontwerpen in de categorieën Relax en Consume (leisure), Show en Sell (retail), Concentrate en Collaborate (office), Serve en Facilitate (public) en Interior Design Firm of the Year. 

Deze week komt de internationale jury onder voorzitterschap van Rolf Fehlbaum (Vitra) bijeen, om uit de genomineerden vijf winnaars te kiezen. Zij mogen op 17 november in Maastricht de prijs in ontvangst nemen.

The Great Indoors, een tweejaarlijkse internationaal interieur designprijs, vindt plaats van 16 tot en met 18 november tijdens Woonevent Maastricht en Designroute Maastricht. De Great Indoors Award wil de best-of-practice cases belonen en daarmee de kwaliteit van interieur vormgeving verhogen. Naast de prijs, vindt er een internationale conferentie plaats en een aantal workshops. 

The Great Indoors is een initiatief van het NAi Maastricht, Marres, centrum voor contemporaine kunst Maastricht en Frame magazine en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg en de Gemeente Maastricht. 

Klik hier  voor de genomineerden

www.the-great-indoors.com

Reageer op dit artikel