nieuws

techniek – Klein van stuk

Geen categorie

Lemstra Techniek heeft een schuifdeurautomaat ontwikkeld die door zijn kleine afmeting in elk deurkozijn kan worden gemonteerd

techniek – Klein van stuk

De Railmaster kan geheel worden weggewerkt en ingebouwd in zowel nieuwe als bestaande deurkozijnen. Doordat de automaat op de rail van het schuifdeursysteem wordt gemonteerd zijn minimale bouwkundige aanpassingen nodig, zoals toevoer van electra en het plaatsen van de bedieningsknop. De Railmaster beschikt over software die ervoor zorgt dat de schuifdeur naar de wens kan worden geprogrammeerd. Tevens is aansluiting op meerdere bedieningsproducten mogelijk, zoals afstandsbediening, elektrisch slot, radarsensor en brandmeldsysteem. Om optimale veiligheid te garanderen is de Railmaster zo geconstrueerd dat de schuifdeur te allen tijde met de hand bedienbaar blijft.

De Railmaster is door zijn gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden uitermate geschikt voor zorgcentra, verpleeghuizen, serviceflats en aangepaste woningen. 

www.lemstratechniek.nl

Reageer op dit artikel