nieuws

Project plan – Nieuwe serviceflat in Den Haag

Geen categorie

Serviceflat Arendsdorp in het Haagsche park Oostduin/Arendsdorp dateert uit de jaren zeventig van de vorige eeuw en voldoet niet meer aan de huidige eisen. Het gehele complex wordt vervangen door vijf ronde torens ontworpen door LIAG architekten en bouwadviseurs.

Project plan – Nieuwe serviceflat in Den Haag

Per laag bevatten deze vijf appartementen en een uitstekende erker die dient als recreatieruimte en lichtbaken. Een doorlopende groene heuvel vormt het dak van de algemene voorzieningen op de begane grond en verbindt de gebouwen. Onder het complex komt een parkeergarage voor de bewoners en hun bezoekers. Het project wordt door Woonzorg Nederland gefinancierd en gerealiseerd. Opdat de bewoners maar één keer hoeven te verhuizen, wordt de bouw in twee fasen uitgevoerd. Deze zal naar verwachting aan het eind van dit jaar starten, in 2009 kunnen de eerste bewoners hun nieuwe appartementen betrekken.

www.liag.nl

Reageer op dit artikel