nieuws

Project plan – Flexibel Facility Centre

Geen categorie

Ten noorden van de A12 ter hoogte van de afrit Bleiswijk ontwikkelt Maasstede Vastgoed Ontwikkeling het bedrijvenpark Prisma.

Project plan – Flexibel Facility Centre

Voor de bouw van het Facility Centre op de entreekavel is kozen voor LIAG architekten en bouwadviseurs. Het uitgangspunt was een flexibele en multifunctionele gebouwopzet. Met dit concept is het mogelijk om de basisvorm van 3000 vierkante meter bvo uit te breiden tot een drietal te schakelen gebouwen van in totaal circa 30.000 vierkante meter bvo.

De gebouwen hebben een compacte basisvorm met parkeren op het dak. Door de ruime opzet is een toekomstige interne uitbreiding met 3500 vierkante meter mogelijk. Naar verwachting wordt het centrum in 2009 gerealiseerd.

www.liag.nl

Reageer op dit artikel