nieuws

Personalia – Bundeling van krachten in projecttapijt

Geen categorie

Van Besouw Project uit Goirle en Leoxx uit Houten bundelen hun krachten voor de Europese projectenmarkt. Leoxx richt zich vanaf 1 januari op de exclusieve verkoop en ontwikkeling van de synthetische projecttapijten van Van Besouw Project, onder de nieuwe naam Van Besouw Project bij Leoxx. Van Besouw blijft zich concentreren op de consumentenmarkt met tapijten van natuurlijke vezels.

Leoxx is leverancier van projecttapijten die naar de persoonlijke wens van de klant kunnen worden gemaakt. Twintig medewerkers gaan de service aan architecten uitbreiden. Die beschikken dan over een box met actuele stalen die met regelmaat wordt aangevuld.

Van Besouw onderscheidt zich door het tijdloze karakter van zijn tapijten, door gebruik te maken van onconventionele productietechnieken. 

www.vanbesouw.nl

Reageer op dit artikel