nieuws

Oplevering – Scootmobieltoren in Rotterdam

Geen categorie

Rotterdam kan zich beroemen op de eerste scootmobieltoren van Nederland. Van kampen | Mars architecten uit Delft maakte voor het bejaardencomplex ‘Korpersteijn’, eigendom van stadscorporatie De Nieuwe Unie, het ontwerp van de woontoren die bewoners de kans biedt om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Nu er een speciale plek is voor de scootmobiels is het comfort en de veiligheid in het gebouw aanzienlijk verhoogd.

Oplevering – Scootmobieltoren in Rotterdam

Het ontwerp van de toren is gebaseerd op de Smarttoren in Den Haag. De toren heeft vijf verdiepingen met op iedere verdieping ruimte voor zes scootmobiels. Elke ruimte heeft een eigen oplaadpunt.  

Op de begane grond is een representatieve entree gerealiseerd, grenzend aan een nieuw ontworpen recreatiezaal met keuken en sanitaire voorzieningen. De huismeester krijgt een plek onderin de toren op de begane grond.

www.kampenmars.nl

 

 

 

Reageer op dit artikel