nieuws

Lezingen- en debatavonden CHEOPS

Geen categorie

CHEOPS, studievereniging bouwkunde van de TU Eindhoven houdt jaarlijks onder de naam CQ een serie lezingen- en debatavonden.

Op 5 februari vindt de eerste bijeenkomst plaats. Onder de titel ‘Infrastructuur’ wordt ingegaan op de relatie tussen infrastructuur, mobiliteit, stad en landschap. De huidige onderlinge verbondenheid van deze thema’s is voor planners, stedebouwkundigen, architecten en landschapsarchitecten een reden om zich te mengen in de discussie over de infrastructurele opgave.

Discussieleider Harrie van Helmond leidt de avond. Andere sprekers zijn onder andere Paul Meurs en Kas Oosterhuis.

In CQ1 wordt geprobeerd antwoord te geven op vragen als: kunnen wegen meer zijn dan een verbindingsroute, hoe verhouden ze zich tot het landschap, is fysieke mobiliteit in alle gevallen Een must, wat is de relatie tussen citybranding en infrastructuur? Na de sprekers is er een debat waarin sprekers en het publiek deelnemen. Na afloop is er een borrel.

CQ1 vindt plaats op maandag 5 februari, 20:00 uur in de Enozaal in het Temporary Art Centre aan de Vonderweg 1 te Eindhoven. Toegang is gratis. De tweede avond zal plaatsvinden op 12 maart en de derde op 16 april.

Inlichtingen: Niels Ponjee 06-24753742 of Martjin Kruijff 06-10890618

www.cheops.cc

Reageer op dit artikel