nieuws

Interieur – Driedimensionale tapijtstructuren

Geen categorie

Carpet Concept presenteerde op de afgelopen Orgatec een nieuwe tapijtcollectie met driedimensionale structuren, getiteld Ply.

Interieur – Driedimensionale tapijtstructuren

Hierin zijn verschillende weeftechnieken gecombineerd en verschillende poollengtes, dat resulteert in geometrische en amorfe patronen en subtiele kleurnuances veroorzaken verrassende effecten. Op sommige plaatsen is de ondergrond zichtbaar, wat gecombineerd met de lange en korte polen een dessin genereert van geometrische en organische vormen. De Ply-collectie bestaat uit drie thema’s: Basic is bezaaid met stippen, Geometric wisselt een gesneden pool af met een lange pool en Organic toont verschillende amorfe vormen. Acht modieuze tinten versterken het dessin. 

www.carpet-concept.de

Reageer op dit artikel