nieuws

Interieur – Decoratieve kubistische armaturen

Geen categorie

Voor Fosnova hebben ronde of gebogen vormen afgedaan, de nieuwe serie armaturen Cubic heeft uitsluitend strakke, rechte lijnen. Alle armaturen zijn opgebouwd uit een gietaluminium behuizing, gecombineerd met een geperste kristalglazen lichtdoorlatende kubus.

Interieur – Decoratieve kubistische armaturen

Het glas is aan de buitenzijde transparant en aan de binnenkant gezandstraald. Heldere en gekleurde versies zijn ook leverbaar. De serie bestaat uit plafond-, hang- en pendelarmaturen. De wandversie is er in een enkele en een dubbele uitvoering, waarbij in beide versies de armaturen draaibaar op de wandplaat zijn gemonteerd, zodat men kan kiezen uit directe of indirecte verlichting. 

Deze serie decoratieve armaturen is verkrijgbaar in halogeen- of gloeilampuitvoering en geschikt om te combineren met Fosnova’s serie Cristal 4. Dit zijn decoratieve inbouwspots, waarbij evenals bij de Cubic vierkante vormen het uitgangspunt zijn.

www.attiva.nl 

Reageer op dit artikel