nieuws

Het nieuwe bouwen centraal tijdens Bouwbeurs

Geen categorie

Op 5 februari opent de tweejaarlijkse Bouwbeurs haar deuren. Ditmaal is het beursthema ‘het nieuwe Bouwen’. In dit kader worden een aantal bijzondere evenementen gehouden.

Nieuw zijn het Architectuur Paviljoen en de doelgroepgerichte innovatieroutes over de beurs voor architecten, woningbouwcorporaties, aannemers en opdrachtgevers. De buitenexpositie BuitenBouwen verhuist naar één van de binnenterreinen van het complex. Hierdoor wordt deze expositie met groot materieel integraal onderdeel van de beurs. Activiteiten als het Bouwgala en de Architectendagen worden gecontinueerd. Dit geldt ook voor de speciale tentoonstelling Material Skills 2. De vakbeurs Bouw & ICT die tijdens de vorige Bouwbeurs werd gelanceerd, beleeft van 7 tot en met 9 februari – deels gelijktijdig met de Internationale Bouwbeurs – zijn derde editie. Ook is een bezoek te brengen aan de vakbeurs Licht & Architectuur, in Hal 5. Deze beurs spitst zich toe op de exclusieve rol van licht in architectonische ontwerpen.

Ook tijdens deze editie van de tweejaarlijkse Bouwbeurs houdt SDU, de uitgever van de Architect en Cobouw twee Architectendagen. Zie voor meer informatie het eerste blok bovenaan deze pagina of via 
http://www.sdu-bouwbeursutrecht.nl/default.lynkx?id=85


De beurs is te bezoeken van maandag 5 februari t/m zaterdag 10 februari 2007, dagelijks van 09.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. 

www.bouwbeurs.nl

Reageer op dit artikel