nieuws

Arco’s subtiele details

Geen categorie

In haar eigen showroom Design Post in Keulen toont Arco tijdens de imm cologne een aantal nieuwe ontwerpen en varianten op bestaande bestsellers. Nieuw is tafel Spazio, ontworpen door eigenaar Willem van Ast. Hiermee komt Arco tegemoet aan de toenemende vraag naar grote ronde en ellipsvormige tafels.

Arco’s subtiele details

Dit robuuste, maar tegelijkertijd elegante ontwerp, heeft een massief blad en een kolom van gelamineerd hout in een gefineerde of gelakte uitvoering. Om de tafel de gewenste stabiliteit te geven, is de kolom op een voetplaat van beton geplaatst. De Spazio is verkrijgbaar in de houtsoorten eiken, kersen en Amerikaans noten.

Het succes van ontwerper Burkhard Vogtherr was de reden nog een ontwerp van hem op te nemen: de stoel Swing. Een sledestoel, op zich niet vernieuwend, maar met de voor Arco kenmerkende subtiele details. De vorm van de kuip en het licht verende onderstel, zorgen ervoor dat de stoel comfortabel zit. Het slede onderstel is verkrijgbaar in roestvast staal, mat- en hoogglanschroom, de bekleding in stof of leer. 

Wie de ontwerpen nog ‘live’ wil zien kan tot aanstaande zondag naar de imm cologne,   Messeplatz 1, Keulen, telefoon +49 221 821-3998. De beurs is geopend van 09.00 tot 18.00 uur. 

www.koelnmesse.de

Reageer op dit artikel