nieuws

Product techniek – Tweehonderd nieuwe kleuren

Geen categorie

Om architecten en ontwerpers meer keuze uit kleuren te bieden, heeft Sigma zijn kleurenwaaier uitgebreid met nog eens 200 NCS-tinten.

Product techniek – Tweehonderd nieuwe kleuren

Het NCS – Natural Colour System – is wereldwijd dé leidraad voor architecten, ontwerpers en vakschilders die natuurgetrouwe kleuradviezen moeten geven. Zij baseren hun raadgevingen op een zeer uitgebreid aanbod. Op verzoek van mensen uit het veld heeft Sigma dit indrukwekkende kleurenpalet daarom verruimd met nog eens 200 NCS-tinten. Het gaat vooral om lichtere schakeringen, zoals off-whites, aangezien deze soms erg subtiele nuances veel beter zichtbaar zijn voor het menselijke oog dan de donkere tinten. 

www.sigma.nl

Reageer op dit artikel