nieuws

Product techniek – De voordelen van waterdaken

Geen categorie

Foamglas brengt als vervolg van het boekje Leefdaken, waarin de mogelijkheden van het dak als gebruiksruimte worden verkend, nu het boekje Waterdaken uit.

Product techniek – De voordelen van waterdaken

Waterdaken zijn platte daken waar permanent water op staat. Dat is bijzonder, want over het algemeen wordt water zo snel mogelijk van een dak afgevoerd. Voordelen van het waterdak zijn onder andere de extra koeling, de beschikbaarheid van bluswater en de potentie van waterbuffering. In Waterdaken worden de praktische en technische mogelijkheden van het Kompaktdak als waterdak besproken. Verder worden voorbeelden getoond van platte daken met waterpartijen, vijvers, waterterrassen en watervallen. Het boekje kan worden aangevraagd via de website. 

www.foamglas.nl

Reageer op dit artikel