nieuws

Product interieur – Terug naar de Zweedse zomers

Geen categorie

Bonaparte tapijten heeft zich voor haar nieuwe collectie Esprit laten inspireren door de idylle van Zweedse zomers.

Product interieur – Terug naar de Zweedse zomers

Denk aan een lage zon, houten zomerhuizen, zacht licht, blauwe luiken, rode daken, gele rietvelden en witte berken in een donkergroen bos. Kortom: in de nieuwe tapijten moet de kracht van de natuur naar voren komen. Hieruit is een levendig en brutaal bouclé tapijt   ontstaan met een stevige structuur in achttien harmonieuze kleuren. De tweekleurige garens van Esprit zijn speels hoog en laag verwerkt en geven de vloerbedekking een ruig en eigenwijs uiterlijk, uiteraard mét de zachtheid en luxe die van luxe tapijten mag worden verwacht. De natuurlijke kleuren van de nieuwe Esprit variëren van het heldere Vanille tot de middentonen Koren en Crème en de donkere tinten Aqua en Lava.

www.bonapartetapijt.nl

Reageer op dit artikel