nieuws

Product interieur – Klein maar fijn

Geen categorie

Door zijn ontwerp en materiaal ademt de Dot, een nieuw armatuur van Louis Poulsen Lighting, één en al exclusiviteit uit.

Product interieur – Klein maar fijn

De Dot is vooral geschikt als het licht een richting moet aangeven, zoals bij een inrit of een trap. Het armatuur is vervaardigd van helder massief glas, dat een speelse en verfijnde belichting oplevert. De bouten gaan door de armatuur heen en zorgen voor diepte, een levendig effect en een kleurenspel in het glas. De Dot werkt het beste met de Nimbus Opal LED of de Nimbus Basic. De Opal creeërt mooie effecten in het heldere glas en alle details komen scherp naar voren. Met de Nimbus Basic wordt er nog meer licht uitgestraald, waardoor de glazen cilinder een baken op de grond wordt.

Louis Poulsen lanceert ook de Toldbod Bolder en de Toldbod Wandlamp in een nieuwe, kleinere versie. Met het afgeschermde, naar beneden gerichte licht en het eenvoudige ontwerp is de Toldbod al bijna 25 jaar een succesvol armatuur voor binnen en buiten. De nieuwe Bolder en Wandlamp hebben een diameter van 155 millimeter en zijn verkrijgbaar in zwart en aluminium met een gepoedercoat structuuroppervlak. Van binnen zijn de armaturen wit gelakt voor een hoge lichtopbrengst. Alle armaturen kunnen tegen een stootje en zijn gemakkelijk te onderhouden. 

www.louis-poulsen.nl

Reageer op dit artikel