nieuws

Product interieur – Douchen in de keuken

Geen categorie

Dit najaar voegt sanitairfabrikant Grohe enkele nieuwe varianten en modellen toe aan de bestaande Minta-kranencollectie.

Product interieur – Douchen in de keuken

De bestaande Minta-varianten met ronde en U-uitloop voor in de keuken zijn er binnenkort met een uittrekbare mousseur. Met deze flexibele douchekop aan een slang kan de vaat gemakkelijk worden afgespoeld. De mousseur heeft een normale en een douchestraal. Daarnaast is er een nieuw model met L-uitloop, eveneens in een variant met een uittrekbare mousseur. Deze kranen zijn verkrijgbaar in chroom en ‘supersteel’. Supersteel is een krasbestendige, niet van roestvast staal te onderscheiden coating, waar geen vingerafdrukken op te zien zijn.   

Daarnaast lanceert Grohe een keukenvariant van de Essence-badkamerkraan in twee uitvoeringen: één met een vaste uitloop en één met een uittrekbare mousseur. Ook deze kranen zijn verkrijgbaar in chroom en supersteel en zijn voorzien van de SilkMove-technologie, dat een soepele bediening op de lange termijn moet garanderen. 

www.grohe.nl
www.grohepro.nl

Reageer op dit artikel