nieuws

Nieuw Kantoor van de Toekomst

Geen categorie

Hoe het kantoor van de toekomst er uitziet, is sinds kort te bewonderen in Amsterdam. Onlangs opende Living Tomorrow Amsterdam, de organisatie die ook achter het Huis van de Toekomst zit, het Kantoor van de Toekomst.

Nieuw Kantoor van de Toekomst

In samenwerking met de collega’s van het Kantoorforum, LogicaCMG, HP, Philips, 3M, Gispen, Van Geel Legrand en Douwe Egberts, ontwikkelde Living Tomorrow een visie op het werken in de toekomst. Hierbij komen de werkomgeving, producten en diensten tegemoet aan de belangen van zowel de werkgever als de werknemer. 

De beleving van werken in 2012 wordt door de Kantoorforumleden omschreven als ‘Embracing Independence’. Werken in 2012 gebeurt daar waar werkgever en werknemer elkaar in gedeelde belangen vinden; daar waar vrijheid en controle samen bestaan; daar waar onafhankelijkheid omarmend wordt. 

De gedeelde belangen vormen de fundamenten van het nieuwe balanskantoor; een gezamenlijke en geïntegreerde visie van de Kantoorforumleden op het werken in de toekomst.

In het Huis en Kantoor van de Toekomst kan de bezoeker kennismaken met producten en diensten die onze levenskwaliteit in de nabije toekomst kunnen verbeteren. 

www.livingtomorrow.nl

Reageer op dit artikel