nieuws

Winkelen en wonen in Arnhem

Geen categorie

In Arnhem is vanaf morgen het Musiskwartier te ‘bewinkelen’. Dit woonwinkelcomplex, een ontwerp van onder meer Robert Stern, bevat 32.000 vierkante meter winkels en 76 luxe appartementen in het hart van de stad.

Winkelen en wonen in Arnhem

Stern werkte voor dit project samen met Kraayvanger Urbis, zij ontwierpen de uitbreiding van het V&D complex. Kow Architecten vulde het deelplan in. 

Het totale winkelgebied is verdeeld over drie verdiepingen. De Musisgarage is uitbreid tot circa 750 parkeerplaatsen en wordt ondergronds ontsloten. Verder is er een fietsenstalling van circa 1000 vierkante meter. De luxe koopappartementen liggen boven het winkelniveau, stadstuinen en pleinen zorgen voor de privacy en de rust van de bewoners.

De bouwkosten van het nieuwe hart van Arnhem bedragen 120 miljoen euro, de bouw nam dertien jaar in beslag.

Reageer op dit artikel