nieuws

Techniek – Lichtdisplay met LED

Geen categorie

Comhan Holland heeft de NeoxLed25 geïntroduceerd. Daarmee is het Neox programma uitgebreid met een LED versie.

Techniek – Lichtdisplay met LED

NeoxLed25 is een LED licht-displaysysteem waarmee acrylplaten vanaf de zijkant kunnen worden aangelicht. NeoxLed25 is beschikbaar in de volgende standaard maten: 320, 380, 504, 1004 en 1504 mm. Het wordt exclusief 8 mm acrylaat geleverd. Naast toepassing als lichtdisplay kan NeoxLed25 worden gebruikt als binnenbewegbewijzering of als nooduitgangsverlichtingsysteem. Het systeem heeft een geïntegreerde oplaadbare accu die binnen 24 uur wordt opgeladen en de display drie uur van stroom blijft voorzien bij calamiteiten of een stroomuitval. Door het meegeleverde montagesysteem is het eenvoudig aan het plafond of de wand aan te brengen. Bij grote series zijn afwijkende lengtematen mogelijk.

www.comhan.com

Reageer op dit artikel