nieuws

Product interieur – Verrassing in de badkamer

Geen categorie

De Britse designer Damian Sullivan heeft twee nieuwe producten voor Invotis ontworpen, die op het eerste oog heel traditioneel lijken, maar bij nadere beschouwing verrassen.

Product interieur – Verrassing in de badkamer

Een voorbeeld daarvan is ‘The Birdhouse’, waarin het lijkt of er een vogeltje voor het huisje zit, terwijl dit gewoon de opening is. Of er veel vogels in zullen vliegen is de vraag, maar het ziet er in ieder geval fraai uit. 

‘The Brush-in-a-rush’ is een tandenborstel en kam ineen. Volgens de ontwerper is het “een Zwitsers zakmes voor de badkamer”. Dit product is samen met Chris Koens ontworpen als onderdeel van een collectie, waarin objecten verschillende functies combineren om ze geschikt te maken voor op reis. 

info@invotis.com 
info@damianosullivan.com 

Reageer op dit artikel