nieuws

Product interieur – Stedelijke sferen in de badkamer

Geen categorie

De badkamercollecties Renova Nr. 1 Plan en Vivano van Keramag zijn uitgebreid met een reeks nieuwe producten. Zo bevat Renova Nr. 1 Plan nu wastafelonderkasten die, uitgevoerd met kastdeuren of laden, extra opbergruimte bieden.

Product interieur – Stedelijke sferen in de badkamer

De serie is aangevuld met bijpassende zijkasten en kolomkasten in twee maatvoeringen. De zijkast biedt een lade en met een deur afgesloten kast met twee aflegniveaus. De kolomkast heeft twee laden en vier aflegniveaus. Verchroomd deurbeslag onderstreept de stijlvolle uitstraling van de meubels, waarvan de fronten verkrijgbaar zijn in de tinten Alpine Wit, Cappuccino, wengé- of zebranofineer. Voor extra opbergruimte zijn er twee grote spiegelkasten, passend bij de wastafelbreedten. De kleinere variant is voorzien van één deur, het grote model van drie vleugeldeuren. Het doordachte interieur van de spiegelkast biedt veel opbergruimte en aflegvlakken voor cosmetica en badbenodigdheden. Daarnaast zijn ze voorzien van een volautomatisch werkende nachtverlichting en een stekkerdoos aan de buitenkant. 

Vivano heeft een meer ‘stedelijke uitstraling’ en is zeer geschikt voor het inrichten van kleine ruimtes. Deze serie biedt nu, naast de meubels van lichtgrijs gelamineerd hout, ook een licht eiken variant. De deuren zijn gemaakt van transparant glas met een matte aluminium rand. Ook hierbij zijn bijpassende wastafelonderkasten verkrijgbaar met één of twee deuren, wastafelbladen, verschillende lichtspiegels en een kolomkast. 

www.keramag.com

Reageer op dit artikel