nieuws

Personalia – Harald Schole nieuwe contactpersoon Culturele Planologie

Geen categorie

Met ingang van medio augustus is Harald Schole de nieuwe contactpersoon Culturele Planologie bij Kunst en Cultuur Noord-Holland.

In deze functie zal hij enkele opdrachttrajecten, waaronder het Blaricummermeent, begeleiden. Ook zal hij een aantal activiteiten opzetten, die zijn gericht op kennisuitwisseling op het gebied van culturele planologie; zoals een website, een cultureel planologisch café en een symposium in de eerste helft van 2007.

Schole (1953) is beeldend kunstenaar en heeft ervaring als adviseur op het gebied van kunst en openbare ruimte. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij het ontwikkelen van diverse plannen, waarin de koppeling tussen kunst en ruimtelijke ordening werd gezocht. Voorbeelden zijn de gemeente Zeist en de Amsterdamse stadsdelen Zeeburg en Oost. 

Reageer op dit artikel