nieuws

Techniek – Geen nattigheid

Geen categorie

Xella Droogbouw Systemen uit Wijchen introduceert de Powerpanel H20 van Fermacell, een een cementgebonden plaat die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in natte en extreem vochtige ruimtes.

De Fermacell Powerpanel H2O is bestand tegen water, sterk, stootvast, onbrandbaar en uitstekend geluidswerend en is de oplossing voor niet-dragende binnenwanden in ruimtes met hoge vocht- of waterbelasting.  Variatie in het aantal plaatlagen, profielbreedte, profielafstand en het al dan niet toepassen van minerale wol in de spouw zorgen ervoor dat de prestaties van de wand zich aanpassen aan de specifieke eisen van een project. De sandwichstructuur van de Powerpanel H2O is aan beide zijden versterkt met wapeningsgaas van glasvezel. Daardoor is de plaat stabiel en stootvast. De Powerpanel H2O is leverbaar tot een hoogte van 3000 millimeter. De plaat is eenvoudig op maat te maken en kan op een houten of metalen onderconstructie worden gemonteerd. In combinatie met het Fermacell Afdichtingsysteem kan de Powerpanel H2O vervolgens worden verwerkt tot waterdichte vlakke wand of plafond.

Reageer op dit artikel