nieuws

Designreis naar Duitsland

Geen categorie

Om op informele wijze nieuwe contacten aan te boren, nam projectinrichter Lundiform een selecte groep (interieur)architecten en ontwerpers mee naar Keulen en Neuss. Zij organiseren dit evenement ieder jaar en voor het zesde LundiPlatform was het thema Internationaal Design in Duitsland.

Designreis naar Duitsland

Eerst werd DesignPost in Keulen bezocht, een meubelshowroom gevestigd in een monumentaal postsorteergebouw van de Deutsche Bundesbahn. Naast de nieuwste ontwerpen van de Nederlandse initiatiefnemers Arco en Montis, zijn er in de zeven markante hallen nog 23 andere internationale designmerken te zien. Ook nam Lundiform haar gasten mee naar het Langen Foundation Museum in Neuss, ontworpen door Tadao Ando. In dit gebouw van beton, glas en staal waren Japanse kunstwerken en andere moderne kunst te bewonderen. De dag werd afgesloten met een diner in Varsseveld. 

www.lundiform.com

Reageer op dit artikel