nieuws

Product interieur – Irvine combineert traditie en innovatie

Geen categorie

Stijlvolle ligbank, elegante zitbank of originele chaise longue: de nieuwe S 5000 kan alledrie zijn. De Engelse ontwerper James Irvine ging voor dit ontwerp uit van een minimalistisch stalen buismeubel van Thonet uit de jaren dertig van de vorige eeuw.

Product interieur – Irvine combineert traditie en innovatie

Eén basiselement en vier kussenelementen van gelijke omvang vormen het uitgangspunt. Met deze bouwblokken heeft de gebruiker oneindig veel mogelijkheden om te variëren met vormen en kleuren. De kussenelementen, uitgevoerd in leer, zijn naar keuze als arm- of als rugleuning te gebruiken en gemakkelijk te bevestigen en los te maken, waardoor ze uitnodigen tot combineren. 

De S 5000 is typerend voor het werk van Irvine omdat de link tussen traditie en innovatie de boventoon voert. Uit vertrouwde elementen weet Irvine aansprekende, nieuwe ontwerpen te creëren. 

www.thonet.nl 

 

Reageer op dit artikel