nieuws

Product interieur – Een zachte muur

Geen categorie

De Softwall van het Canadese bedrijf Molo Design is een lichtgewicht vrijstaande wand, die in vrijwel elke vorm kan worden opgesteld. De wand is ook zeer gemakkelijk in elkaar te schuiven en kan worden opgeslagen als een klein pakket.

Product interieur – Een zachte muur

De Softwall is geluidsabsorberend en zowel lichtdoorlatend als lichtabsorberend. De Paper Softwall is gemaakt van brandwerend papier en de Textile Softwall van polyethyleen. De Softwall is eenvoudig te plaatsen en uittrekbaar van 2,5 meter tot zes meter. Door de breedte van dertig centimeter blijft de wand goed staan. Het product is in verschillende hoogtes te verkrijgen. De Textile Softsurface is ook geschikt om bovenop producten of materialen te plaatsen met een vlakke ondergrond, zoals boeken of dienbladen. 

Reiniging is eenvoudig: de Paper Softwall is droog af te nemen, met een doek of borstel, de waterafstotende Textile Softwall met een vochtige doek. 

Molo Design bedacht ook de Softblocks, in verschillende hoogtes (30/60/90/120 cm) en diktes (30/45/90 cm). Deze zijn uit te trekken tot een lengte van maximaal vijf meter. Ze kunnen als zelfstandig element worden ingezet of er kunnen wanden mee worden gebouwd. 

www.nerusdesign.com

Reageer op dit artikel