nieuws

Personalia – Nieuw lid raad van commissarissen Inbo

Geen categorie

Ir. Renko Campen maakt met ingang van 1 juni deel uit van de raad van commissarissen van Inbo Adviseurs Stedenbouwkundigen Architecten. De vacature die vorig jaar is ontstaan na het overlijden van Gar Hendriks is hiermee ingevuld.

Campen is voorzitter van de raad van bestuur van de DHV Groep in Amersfoort. Naast deze functie is hij voorzitter Commissie Ontwikkelingslanden (COL), lid van de raad van toezicht Delft Cluster en bestuurslid SANEC (Nederlandse KvK Zuid-Afrika). Hij studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft, waar hij in 1972 cum laude afstudeerde. 

Bij Inbo werken ruim driehonderd medewerkers vanuit zelfstandige groepen in Amersfoort, Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Rijswijk en vanuit het hoofdkantoor in Woudenberg.

Reageer op dit artikel