nieuws

Project – Rabo Vastgoed en Interpolis Vastgoed bouwen huurwoningen in Elst

Geen categorie

Interpolis Vastgoed neemt in het deelplan De Lingebuurt binnen het project De Westeraam te Elst (Gld.) 35 woningen over van RaboVastgoed, die zij vervolgens zullen verhuren. Het koopcontract hiervoor is eind april door beide partijen ondertekend.

Over een periode van meerdere jaren worden in het project De Westeraam 2350 woningen gebouwd. De Lingebuurt bestaat uit achthonderd woningen, die in vier fasen worden gerealiseerd. Rabo Vastgoed ontwikkelt hier in totaal 293 woningen in drie woningtypen, bestaande uit rijhuizen, geschakelde woningen, twee-onder-één kappers en vrijstaande woningen. In vervolgfasen komen daar nog eens 72 woningen bij. De eerste huizen worden medio juli 2006 opgeleverd. De verhuur is door Interpolis Vastgoed opgestart. 

Reageer op dit artikel