nieuws

Project – Woontorens Utrecht

Geen categorie

Klunder Architecten uit Rotterdam ontwierp drie woontorens met daarin 750 huur- en 250 koopwoningen voor studenten en starters in Utrecht.

Project – Woontorens Utrecht

In de plint komen fitnessfaciliteiten, parkeervoorzieningen, horeca en kleine bedrijven. Ontwerp en inrichting van de appartementen, (keuken/sanitair en een deel van de binnenruimte) wordt door Jan des Bouvrie uitgevoerd. De oplevering is medio 2007. 

Met de geplande duizend één- en tweekamerwoningen is het mogelijk om de doorstroom in de woningvoorraad te stimuleren en de wachttijd voor een kamer te verkorten. Het project wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen Rabo Vastgoed, de Gemeente Utrecht en Stichting Studenten Huisvesting Utrecht. 

Reageer op dit artikel