nieuws

Project opleveringen – Kantoor Funda Amsterdam door Fokkema Architecten

Geen categorie

Na vijf jaar was het aantal werknemers van woningwebsite Funda zo sterk gegroeid, dat het bedrijf moest verhuizen naar de tweede verdieping in een fraai gerenoveerde Renault-garage.

Project opleveringen – Kantoor Funda Amsterdam door Fokkema Architecten

Om dynamiek in de langwerpige plattegrond te brengen, plaatste Fokkema de benodigde ruimtes als een organische vorm vrij in de ruimte. Om de organisch gevormde binnenwanden van de objecten te materialiseren, is een techniek uit de meubelindustrie gebruikt: het contoursnijden van polyetherschuim. Voor de werkplekken is gekozen om het bestaande meubilair juist in een strak grid te ordenen, wat zorgt voor een mooi contrast met de karakteristieke schuimvormen. 

www.fokkema-architecten.nl

Reageer op dit artikel