nieuws

Project – Eerste paal tweede fase Fenice

Geen categorie

Begin dit jaar heeft Els Verdonk, portefeuillehouder Ruimtelijke Ordening stadsdeel Zuidoost, samen met één van de kopers de eerste paal geslagen van de tweede fase van het nieuwbouwproject Fénice aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost.

Project – Eerste paal tweede fase Fenice

Woningcorporatie Ymere realiseert hier 86 koop-, 8 sociale huur- en 56 vrije sector huurwoningen, 23 commerciële bedrijfsruimtes en een ondergrondse parkeergarage. Fénice wordt een boulevard met gebouwen variërend in hoogten. Het project, ontworpen door architectenbureau Köther en Salman, omvat onder meer appartementen, maisonettes en eengezinswoningen. 

De bouw van de eerste fase is in mei 2005 van start gegaan. De verkoop van de woningen voor de tweede fase is gestart. Ze worden vanaf de zomer van 2007 opgeleverd. De derde en laatste fase zal naar verwachting eind 2008 zijn afgerond. 

Reageer op dit artikel