nieuws

BouwRai gestart

Geen categorie

De BouwRai is vanaf vandaag in volle gang. Dit vakevenement richt zich vooral op de eerste fase van woningbouw: de ontwikkeling van projecten.

Het expositieprogramma bestaat uit vier delen: partijen uit het opdrachtentraject, dienstverleners, energie en duurzaamheid en toeleveranciers.

Behalve vijf projectenpleinen (architectuur en innovatie, Aedes corporatieplein, energie en duurzaamheid, IFD-bouwen alsmede wonen, zorg en welzijn) zijn er diverse seminars. Ook zijn er excursies naar projecten in onder andere Amsterdam (IJburg), Almere en Hilversum.

De BouwRai is te bezoeken tot en met vrijdag 7 april in Amsterdam. De toegang is dagelijks van 10 tot 17.30 uur, op vrijdag tot 16.30 uur. Kaarten kosten 25 euro aan de kassa. Bij voorregistratie op de website www.bouwrai.nlis de toegang gratis.

Tijdens de beurs organiseert de Architect eveneens een congres. Zie elders op de website het programma.

Reageer op dit artikel