nieuws

Tweede ‘Witte fietsenplan’?

Geen categorie

Ontwerpbureau Springtime uit Amsterdam introduceert de bikedispenser.com Dit automatische fietsverhuursysteem is deze zomer behalve in Eindhoven ook in Arnhem te zien en te gebruiken.

Tweede ‘Witte fietsenplan’?

Ter gelegenheid hiervan organiseert het Ontwerp Platform Arnhem (OPA) op 18 april een bijeenkomst in Ontwerpcafé Dudok. Marcel Schreuder, mede-eigenaar van het ontwerpbureau geeft dan een toelichting op dit ‘witte fietsenplan’. 

Ontwerpbureau Springtime kreeg eerder landelijke bekendheid met de voor TGP Post ontwikkelde‘Roodrunner’. Het bedrijf maakt meer mobiele oplossingen. Voorbeeld hiervan is de rijdende Coca-Cola koelkast die werd ingezet tijdens de laatste Olympische Zomerspelen in Athene. 

De kosten voor het bijwonen van de presentatie bedragen 5,- euro. BNO leden betalen 3,50. Voor studenten is de toegang gratis. Wie de lezing wil bijwonen kan zich aanmelden via www.o-p-a.nl

 

 

 

Reageer op dit artikel