nieuws

Product interieur – Nieuwe projectvinyl van Forbo

Geen categorie

Sarlon tech canyon is een nieuwe projectvinyl van Forbo. Sarlon biedt een combinatie van geluidsreducerende eigenschappen met een zeer lage indrukgevoeligheid. Daarnaast heeft de Sarlon een goede slipweerstand en is het gemakkelijk te reinigen.

Product interieur – Nieuwe projectvinyl van Forbo

Het vinyl is beschikbaar in zestien kleuren, variërend van gedekte tot zeer uitgesproken tinten. 

De indrukgevoeligheid is slechts 0,06 millimeter en de geluidsreductie is 15 decibel. Dit wordt veroorzaakt door de schuimlaag aan de onderkant, die bovendien zorgt voor extra voetwarmte en loopcomfort. De met polyurethaan verstevigde pvc-toplaag heeft een speciaal reliëf dat zorgt voor een hoge slipweerstand, waardoor de vloer als extra veilig kan worden bestempeld. 

Hierdoor is de vloer geschikt voor toepassing in ziekenhuisomgevingen, maar ook in andere intensief gebruikte ruimte zoals onderwijsinstellingen, verpleeghuizen, winkels en kantoren. 

www.forbo.com

Reageer op dit artikel