nieuws

Interieur – Ontwerpen in Corian

Geen categorie

The C-Lection is een verzameling verrassende voorwerpen van internationaal bekende ontwerpers, die een ding gemeen hebben: ze zijn allen uitgevoerd in Corian.

Interieur – Ontwerpen in Corian

Zo maakte Ineke Hans voor The C-Lection een set dienbladen: James for Tea (klein) en James for Dinner (groot). De drie dienbladen zijn van Glacier White, waarop met de hand een patroon in de kleur Mandarin is opgebracht. De twee kleine bladen passen perfect in het grote blad en kunnen met elkaar worden opgeborgen. Ze zijn vacuüm gevormd om een geheel naadloze, homogene uitstraling te krijgen. 

De Amsterdamse designstudio Dumoffice tekende voor de Crystal lamp. Deze serie verlichtingsarmaturen, verkrijgbaar in grote of kleine varianten, laten de lichtdoorlatende eigenschappen van Corian zien. Ze zijn gemaakt van Cameo White en stralen een zacht, warm licht uit, waardoor het gefreesde patroon goed tot zijn recht komt.

www.clection.com

www.dejagerproduct.com

www.corian.com

Reageer op dit artikel