nieuws

Interieur – Design voor aan de deur

Geen categorie

Deurkrukken van Italiaanse tekentafels

Interieur – Design voor aan de deur

Omdat een perfecte afwerking een interieur kan maken of breken, introduceert fabrikant Kleis drie nieuwe design deurkrukken: Cut, Fedrasil en Tratto. 

De aluminium Cut is ontworpen door Hannes Wettstein en is een fors model, dat goed aansluit bij hogere en bredere deuren. De Fedrasil, een kunststoffen ontwerp van Enrico Baleri en Margherita De Mitri uit 1993, is er nu ook in aluminium. Zowel de Cut als de Fedrasil zijn verkrijgbaar in chroom, mat chroom of in zilverkleur. Tenslotte is er de Tratto van Luigi Baroli. Deze deurkruk is verkrijgbaar in chroom, mat chroom en mat nikkel met fluorescente tussenstukken in oranje, rood, groen, blauw en transparant. 

www.formani.nl

Reageer op dit artikel