nieuws

Interieur – Cowboys rond het kampvuur

Geen categorie

Nieuwe collectie buitenmeubilair

Interieur – Cowboys rond het kampvuur

Extremis Dirk Wynants weet ieder jaar weer met een nieuw concept voor buitenmeubilair te komen. Dit jaar lanceerde de art director van Extremis in Kortrijk de ontwerpen Bronco, Corral en BeHive in een stand met een western-achtige sfeer. Dat werd vooral veroorzaakt door het Bronco krukje van rotatiegegoten polyethyleen, dat eruitziet als een rijzadel en hetzelfde zitcomfort biedt. Maar er is wel plaats voor een drankje vooraan in het midden; een speciaal ontworpen   strap   voorkomt dat het glas omvalt. Corral is een rotatiegegoten polyethyleen tafel waar zeven Bronco’s omheen kunnen worden geplaatst. In de tafel is het mogelijk een lichtbron te integreren en deze kan zelfs omgekeerd aan het plafond hangen, zodat de tafel als verlichtingselement kan worden gebruikt. 

Geïnspireerd op de   bee hive   ,bijenkorf, ontstond de BeHive, een soort   design partytent.   De basis is een trampoline op 60 cm boven de grond. Gebruikers kunnen op allerlei manieren plaatsnemen   tussen de kussens. De stof waarvan de trampoline is gemaakt, neemt automatisch de vorm van het lichaam aan..

www.extremis.be

Reageer op dit artikel