nieuws

Interieur – Bescheiden wachtmeubel

Geen categorie

Siro Palkkivan het Finse merk Mobel is een multifunctioneel meubel voor wacht- en loungeruimtes in een elegante en harmonieuze omgeving. De sierlijke pootconstructie in combinatie met het fraai gevormde zitgedeelte maakt de Siro Palkki tot een stijlvol element voor zakelijke interieurs.

Interieur – Bescheiden wachtmeubel

De Palkki is een uitbreiding van de Siro-collectie, met als basismodel een stapelbare stoel met of zonder armleuningen van de ontwerper Jouko Järvisalo. Het Finse woord siro wil zoveel zeggen als klein, slank, bescheiden. 

De Palkki is leverbaar als drie-, vier- en vijfzitter. De poten zijn verkrijgbaar in een gelakte versie of in gepolijst chroom en de gebogen houten zitkuip is leverbaar in berken naturel, gebeitst of gestoffeerd. De armleuningen zijn aan de uiteinden of ook tussen de zitplaatsen in te monteren. De meubels kunnen ook worden vastgezet op de vloer door middel van een constructie in de stoelpoten.

www.mobel.fi

www.nerusdesign.com

Reageer op dit artikel