nieuws

Steelcase wint met B Free

Geen categorie

Kantoormeubelenfabrikant Steelcase ontving onlangs de jaarlijkse AIT Innovatieprijs voor het ontwerp van haar meubellijn B Free Lounge. Deze serie kantoormeubelen is door de jury van de kantoormeubelenbeurs Orgatec in Keulen onderscheiden vanwege ‘zijn hoge ontwerpkwaliteit en creatieve manier om informele communicatie te ondersteunen’.

Steelcase wint met B Free

B Free Lounge is een serie modulaire zit- en meubelelementen voor informele kantooromgevingen. Zitkubussen, barkrukken en banken zorgen voor een ontspannen zitbeleving en schermen en tafels maken de lijn compleet. De opstelling van de elementen is moeiteloos aan te passen aan verschillende teamwerksituaties. Bovendien is B Free een duurzaam ontwerp: het belast het milieu tijdens de hele levenscyclus zo weinig mogelijk.
www.steelcase.nl

Reageer op dit artikel