nieuws

Project – Eerste paal project De Gouverneur is geslagen

Geen categorie

Ontwerp van Elzinga Duinisveld Architecten populair onder jonge starters
De bouw van het project De Gouverneur in Dordrecht is op 3 november gestart met het slaan van de eerste paal door wethouder Kamsteeg, samen met Debbie Alexander, de eerste koper. De realisatie van 26 split-level woningen naar ontwerp van Ebe Elzinga van Elzinga Duinisveld Architecten uit Dordrecht is na de Zilvervloot en de Stuyvesantflat de volgende stap in de ontwikkeling van het Admiraalsplein in de Wielwijk.

Project – Eerste paal project De Gouverneur is geslagen

De Gouverneur ligt tussen het Admiraalsplein en de Jacob van Heemskerckstraat. De woningen die door Woondrecht in koopgarant op de markt zijn gebracht, waren snel verkocht, voornamelijk aan jonge starters. De woningen hebben ieder een eigen terras en de plattegrond is functioneel ingedeeld. Ook worden er 37 parkeerplaatsen aangelegd. Het project dat wordt gebouwd door Aannemingsbedrijf Pellikaan zal medio 2007 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel