nieuws

Product techniek – High-class deurtelefoon

Geen categorie

Connex Telecom heeft haar Serie 30 deurtelefoons uitgebreid voor het hogere segment van de woningmarkt. De nieuwe modellen worden gekenmerkt door de afgeronde zijkanten en de evenwichtige vlakverdeling voor de verschillende bedienfuncties.

Product techniek – High-class deurtelefoon

De nieuwe Serie-30 modellen omvatten naast de standaard deurbel, microfoon en luidsprekerfunctionaliteit, een geïntegreerd toetsenpaneel voor toegangscontrole en beveiliging bij bijvoorbeeld deuren en inritten. De deurtelefoon kan worden uitgebreid met (kleuren) cameramodule, verlichting en verlichte functietoetsen. De telefoons worden geleverd in inbouw- en opbouwuitvoering. Het hart van de deurtelefoons bestaat uit een basis elektronicamodule die is ondergebracht in een weersbestendige module. De aluminium frontplaat kan in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd.

Reageer op dit artikel