nieuws

Interieur – Loungen met een attitude

Geen categorie

Nieuwe collectie van Fritz Hansen

Interieur – Loungen met een attitude

Blikvanger in de nieuwe najaarscollectie van Fritz Hansen is de nieuwe lounge-serie Attitude, ontworpen door de Deense Morten Voss.
Met een achtergrond als professioneel windsurfer en bokser volgde Morten Voss allesbehalve de traditionele carrierepaden van een ontwerper. Desalniettemin kan hij zich momenteel bij de nieuwe generatie Deense designta-lenten scharen, sinds hij in 1994 doorbrak met de salontafel FlightDeck.
Voss wil uitdagen, traditionele grenzen doorbreken en streven naar humoristische en tot de verbeelding sprekende ontwerpen. Dit alles komt terug in de stoel en tafel Attitude. De loungestoel heeft een gelamineerde kuip die is voorzien van een laag gemodelleerd schuim, die totaal is gestoffeerd met stof of leer. De stoel heeft een automatisch terugdraai-mechanisme en rust op een schotelvoet. De tafel is gemaakt van Kumam, een materiaal van natuurlijke mineralen en polyester. Dit zorgt voor een hard blad, dat zacht aanvoelt. 

www.fritzhansen.com

Reageer op dit artikel