nieuws

Interieur – Familie-uitbreiding

Geen categorie

Nieuwe modellen van Leolux

Interieur – Familie-uitbreiding

De eerste tekening van de Antonia bank van Scooter & Partners voor Leolux stamt al uit 1962. ruim 40 jaar later is er nog een nakomeling: de Antonia Lounge. Deze chaise longue staat op een verchroomde buis en is voorzien van verstelbare zittingen die zich aanpassen aan gebruiker en moment: rechtop, een tikje ontspannen of helemaal relaxed. Scooter & Partners ontwierp tevens de eetkamerstoel Talos, waarbij is geprobeerd zo weinig mogelijk materiaal te gebruiken. De stoel heeft een frame van licht gelakt of verchroomd buis, zodat hij gemakkelijk bij- en aan te schuiven is, terwijl de geringe hoogte van de armleuningen ervoor zorgt dat deze eetfauteuil onder iedere Leolux-tafel past. Een ander nieuw model is de Parcival, een fauteuil met extra veel comfort doordat losse kussens zijn gecombineerd met een rechte zit. Vering in de rug zorgt ervoor dat de gebruiker toch gemakkelijk overeind kan komen uit de stoel. Dankzij de elegante voeten en ferme armleuningen heeft Parcival een moderne uitstraling.

www.leolux.nl

Reageer op dit artikel