nieuws

Interieur – Een verrassende move

Geen categorie

Perida, fabrikant van luxe zitmeubelen, introduceerde op de Woonbeurs in Amsterdam het nieuwe zitmeubel Move

Interieur – Een verrassende move

De Move is een stijlvol en modern ontwerp van Mathijs van der Vinne, dat een verassende wending wil geven aan hoe mensen zitten en relaxen. Door slim geplaatste draaipunten is de bank eenvoudig om te toveren tot een ruime chaise longue. 
Dankzij bijpassende accessoires, zoals een laptoptafel met bekerhouders en overal te plaatsen armleggers, is de Move naar eigen wens aan te passen. De rugdelen kunnen worden verwijderd, waardoor een divan ontstaat van een bij twee meter. 
Voor de ‘finishing touch’ beperkte Perida de stiknaden van de bekleding tot een minimum, wat de zuivere vormen van de Move moet accentueren.
www.perida.nl/move.htm

Reageer op dit artikel