nieuws

Project – Bouw City Campus MAX kan beginnen

Geen categorie

Op 1 november start de bouw van het studenten- en starterscomplex City Campus MAX aan het Europaplein in Utrecht. In het complex, ontworpen door Klunder Architecten uit Rotterdam, komen 261 koopappartementen, 728 huurappartementen en ongeveer 2700 vierkante meter commerciële ruimte.

Project – Bouw City Campus MAX kan beginnen

Rabo Vastgoed, initiatiefnemer en projectontwikkelaar, heeft overeenstemming bereikt met de woningbouwcorporaties SSH Utrecht en Bo-Ex. Zij worden voor 75 procent eigenaar van de appartementen en nemen de verhuur en het beheer voor hun rekening. De koopappartementen komen ongeveer een half jaar voor de oplevering in de verkoop.

Met het project MAX, waarvan de naam is bedacht door studenten, ontwikkelt Rabo Vastgoed een nieuw huisvestingsconcept. Hiermee zal naar verwachting de woningnood onder de studenten in Utrecht vanaf 2009 worden gehalveerd.

De bouw wordt gerealiseerd door BAM Woningbouw. De voortgang van het project wordt vermeld op de website.

www.citycampusmax.nl
www.rabovastgoed.nl

Reageer op dit artikel