nieuws

Product techniek – Leegstand kantoren aangepakt

Geen categorie

Het Transformatieplatform richt zich op het transformeren van leegstaande kantoren tot woonruimte.

Op 11 oktober j.l. heeft het platform een website gelanceerd, waarop handige tips, praktijkvoorbeelden en een quickscan om kantoortuinen om te toveren in woonruimten, staan. Door de aanwezige kennis te bundelen en deze vervolgens beschikbaar te stellen, wil het platform een aanjaagfunctie vervullen. Het programma brengt partijen rond een locatie bijeen, zoals de belegger, de gemeente en andere vastgoedbezitters. Samen worden mogelijkheden en kansen geïnventariseerd. Het programma wordt gedragen en gefinancierd door SEV, projectontwikkelaar Kristal, de Rotterdamse corporatie Stadswonen, de vakgroep Real Estate en Housing en het kenniscentrum MIT van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft, stichting Booosting en de Provincie Zuid-Holland.

www.woneninkantoren.nl

Reageer op dit artikel