nieuws

Product interieur – Mobiel zitje

Geen categorie

Dit pakketje, dat overal mee naartoe is te nemen, kan in een paar eenvoudige stappen worden omgetoverd tot een tafel met losse krukken. Dit nieuwe ontwerp van [B]crea kreeg de naam bibo en is bedoeld om esthetiek en ergonomie te verenigen in een mobiel concept voor thuis, kantoor of op de beurs.

Product interieur – Mobiel zitje

De bibo-lijn bestaat uit vijf verschillende objecten die samen of los te zijn gebruiken. Ze komen echter het beste tot hun recht als ze worden gecombineerd. Er zit een ingenieus ontworpen tafel bij in verschillende hoogtes en met bijpassende krukken. Voor wie extra kritisch let op een gezonde zit, is er een speciale Active seat (70 cm hoog), die net als de andere zitmeubels na afloop gemakkelijk is op te bergen aan de onderkant van de tafel. 

Bibo is ingepakt niet veel groter dan een flinke aktenkoffer. Alle onderdelen passen in elkaar en het kan in vijf stappen en zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Eenmaal gemonteerd oogt het als een robuust ontwerp uit een stuk. De constructie is dus zowel mobiel als stabiel.

www.bcrea.nl

Reageer op dit artikel