nieuws

Product interieur – Kristallen aan de wand

Geen categorie

Vescom introduceert een nieuwe serie textiele wandbekleding met een superdeluxe uitstraling. De nieuwe collectie is ontwikkeld in samenwerking met kristalproducent Swarovski.

Product interieur – Kristallen aan de wand

Hieruit ontstonden drie nieuwe producten met kristallen motieven: Limiam, waarin slingerende lijnen samenkomen in een uit kristallen opgebouwd roosmotief. Het meer grafische dessin Mera bestaat uit cirkels waarbij een enkele is gevuld met een kristallen schittering. Opvallend is Emme: een ornament dat geheel is samengesteld uit kristallen.

De licht glanzende wandbekleding Arve is goed te combineren met deze soorten, maar is ook naar eigen inzicht te customizen. Onder de naam Customizing with Swarovski biedt Vescom de mogelijkheid een eigen motief, beeld of logo in kristallen aan te laten brengen op een van de twaalf Arve-kleuren. Die kleuren variëren van warme, aardse tinten tot zachte naturellen en kunnen iedere ruimte een elegante en luxe uitstraling geven.

In de nieuwe collectie springen ook Kander, wandbekleding met een grafisch florale tekening in zeven kleuren, en de dessins Wiense, Birsig en Sitter in het oog. De eerste twee zijn kamerhoge jacquardweefsels met een klassiek damasten ‘luster’, terwijl Sitter door het gebruik van technische garens een modernere glans heeft. 

www.vescom.com

Reageer op dit artikel